Niet ingelogd

WELKOM OP WWW.PLAATFOUTEN.NET DE SITE VOOR DE PLAATFOUT VERZAMELAAR
In herinnering Kees Emmen 1967-2018 - oprichter Plaatfouten.net

Ondergetekende Jan Smith probeert zo goed en zo kwaad als het gaat de schoenen van Kees te vullen en deze prachtige site eer aan te doen. Kees was dankbaar dat een ieder medewerking blijft verlenen na de overdracht eind september. Vanaf de zijlijn heb ik veel aan zijn opbouwende kritiek gehad. Wij gaan dan ook op dezelfde voet door.

Ik heb ervoor gekozen het door Kees opgezette systeem te handhaven en het gewoon op dezelfde wijze via internet te blijven doen. De bedoeling is tenslotte dat iedereen van dit overzicht gebruik kan maken en we van elkaars kennis gebruik maken. Het doel blijft met de tijd 1 actueel overzicht van "alle" plaatfouten ontstaat (zie ook wanneer wordt een plaatfout opgenomen).

Voor de goede orde, de gebruikte nummering op de website is het NVPH zegel nummer gevolgd door het volgnummer van opname op de site bijvoorbeeld NVPH 60 fout nummer 1 wordt dan 60.1 en zo voort.

Let op fouten op zegels uit automaatboekjes worden opgenomen bij postzegelboekjes onder het nummer van het boekje. Een fout op 939J uit PB9f wordt dan 9.1 en staat dus niet onder frankeerzegel 939.

Indien de fout is opgenomen in het NVPH Plaatfouten katern of de Mast catalogus wordt dit bij de opmerkingen vermeld.

Kijk rustig eens rond wat we allemaal te bieden hebben (zie wegwijzer) en
eventuele vragen, opmerkingen en suggesties kunt u rustig mailen via plaatfout melden.
of naar ingjsmith@hotmail.com


 
Bekijk de plaatfouten